Stappenplan en Coronabeleid

Hoe werkt bestellen en ophalen?

Wij vragen jullie het onderstaande stappenplan te volgen voor een optimale dienstverlening:

Stap 1

Kies de gewenste marktpakketten en bestel deze via de webshop.

Stap 2

De marktpakketten zijn op te halen op  zaterdag tussen 10:00 en 14:30 uur bij roeivereniging Skadi Rotterdam, gevestigd op de Noorderkanaalweg 20-22.

Stap 3

De bestelling moet uiterlijk op vrijdag om 12:00 uur geplaatst zijn.

Stap 4

Wanneer jij de Noorderkanaalweg  inslaat vanaf de Bergweg, word je verder geholpen door iemand van Markt010, en sluit je achter in de "drive through" aan. 

Coronabeleid

Wij volgen de richtlijnen van het RIVM. Dit betekent dat wij jullie vragen de 1,5 meter afstand tot elkaar, maar ook tot de mensen van Markt010, in acht te nemen.

In verband met het Coronavirus is tussen 10:00 en 11:00 uur van iedere ophaaldag gereserveerd voor de risicogroepen.

Om contact te vermijden, adviseren wij met de auto de marktpakketten op te halen. Wij zijn ook bereikbaar met de fiets of het OV; uitstappen bij treinhalte 'Rotterdam Noord' of tramhalte 'Soetendaalseweg'.

Om contact te vermijden, maken wij alleen gebruik van online betalen. Indien je hier niet bekend mee bent, vraag dan hulp uit je omgeving.

Help de mensen die zelf niet kunnen ophalen, en vraag in je buurt of je wat kan meenemen voor anderen.

Voor Auto's

Eén auto per keer betreedt het terrein van Skadi Rotterdam, de rest wacht buiten in de rij. Via het raam van de auto geef je jouw naam. Wij vragen je om de kofferbak  voor ons open te doen. Vervolgens zetten wij de bestelling in de achterbak. 

Voor Voetgangers / Fietsers

De route die je aflegt wordt duidelijk aangegeven op de grond, en door onze vrijwlligers. Hier nemen wij de 1,5 meter afstand in acht. Wanneer je aan de beurt bent, geef je jouw naam door. De bestelling wordt vervolgens voor jou opgehaald.

Fietsers zetten hun fiets buiten het hek neer, en doorlopen vervolgens dezelfde stappen.

Voor het openbaar vervoer

Wij willen je adviseren alleen het ov te gebruiken als je geen andere mogelijkheid hebt. Kom je toch met het openbaar vervoer naar ons toe, dan kan je vanaf station noord (trein, tram en bus) komen lopen. Op deze mensen is de handleiding voor voetvangers van toepassing.